agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Evdeki Bitkilerimiz (Salon, balkon, teras) > Afrika Menekşesi (Saintpaulia ionantha)
(https)

Beğeni Düzeni22561Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 15-06-2009, 14:50   #1
Ağaç Dostu

ggulday's Avatar

Giriş Tarihi: 22-05-2009
faruk bey bugün bende bir resimle benim menekşecikleri danıştım ama kimseden ses çıkmadı. sizin engin tecrübelerden bi faydalansak nasıl olur size zahmet bi bakabilirmisiniz

ggulday Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-06-2009, 20:09   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-12-2008
Galeri: 70
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ggulday Mesajı Göster
faruk bey bugün bende bir resimle benim menekşecikleri danıştım ama kimseden ses çıkmadı. sizin engin tecrübelerden bi faydalansak nasıl olur size zahmet bi bakabilirmisiniz
Sayın Ggulay şuan için dikim işiniz ve yavrucuklarınız çok şeker görünüyorlar Ben yerinizde olsan her pet bardağa karşılıklı 2 yaprak dikerdim. Zira ben öyle yaptım ve çok güzel süprizlerle karşılaştım. Ben pet bardaklara genellikle kalın ve uzun saplı yapraklar dikiyorum. Çok güzel yavruluyorlar. Petlerinizin direk güneş görmesini engelleyip bol aydınlık alan bir yere yerleştirip alttan sulamaya özen gösterin. Toprağı kurumadıkça sulamayın...

Faruk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-06-2009, 08:35   #3
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 24-03-2009
Sayın Faruk ve Sayın Katmer,
cevaplarınız için teşekkür ederim. Yazdıklarınızın tümü menekşelerimi çimlendirememe sebep olmuş olabilir, koyduğum yerle ilgili bir alaka kurarak ışık geçirmeyen kupa içinde evin çeşitli yerlerinde gezdirdim yaprakları. Bolu'da hava yeni ısınmaya başladı sayılır, akşamları mutlaka serin oluyor. Beklemeye devam...

juniperus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025