![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2009
|
Benim yavrulayan menekşem, ana yaprağın sap kısmının ortasından da yaprak veriyor. çok şaşırdım görünce, çok da mutlu oldum ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Banada çok ilginç gelmişti,daha evvel hiç karşılamamıştım,umarım sorun olmaz yaruları ayırmada |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-05-2009
|
arkadaşlar bunu nasıl başırıyorsunuz? ben birtana üretebildim onuda çok sevdigim arkadaşıma hediye ettim 7ntane çeliğim var, yaklaşık 1 ayddır bekliyorum ama birtürlü yavru vermiyorlar, köklenmiş mi acaba diye bir tanesini söktüm evet köklenmişler ama yavru vermiyorlar her gün başlarında bekliyorum.. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
) Ama sapın ortasından yavru verme olayı pek sık rastlanan bişey değilmiş..Böyle birşeyi diktiğim ilk çeliğimde yaşadığım için kendimi biraz şanslı görüyorum Sevgiler |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-07-2008
|
Yapraklar üzerinde lekeler
Menekseseverler, İlk kez bir afrika meneksesi yetistiriyorum. Pencere kenarinda tül pere arkasinda ve sabah saat 9-11 gunesini aliyor. Cok guzel cicek veriyor . Gordugum kadariyla saglikli ancak bazi yapraklarinda acik yesil renkli irili ufakli lekeler var. Bunlar bir hastalik isaretimi **** gunesten kaynaklanan lekeler olabilir mi? Simdiden yorumlariniz icin cok tesekkurler. Düzenleyen nild : 16-05-2009 saat 20:15 Neden: . |
|
|
|
![]() |
|
|