![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-12-2008
|
Arkadaşlar benim menekşelerim güneydoğuya bakan bir odada yüksekçe bir sehpanın üzerinde duruyor. Işıkla ilgili bir problemleri yok hepsinin çiçekleri de yaprakları da çok sağlıklı. Sehpanın üst katı tamamen dolu olduğu için artık yeni alacağım menekşeleri ve kendi ürettiklerimi alt kata dizmem gerekiyor. Alt taraf da aydınlık ama çok iyi güneş almıyor. Oraya bir floresan taksam yeterli olur mu? Ne dersiniz? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Menekşenin kalbinde aşk
Arkadaşlar sizi biraz menekşeler konusunda ama konudan uzaklaştırmak için son çektiğim kendi icadım olan teknik ile elde ettiğim mavi menekşemin kalbinde olan biteni göstermek istedim. Anterler hep kafa kafaya sanki çok önemli şeyler konuşuyorlar. Ne güzel. Menekşe sevginiz bitmesin ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-12-2008
|
Alıntı:
Teşekkür ederim. Menekşeler 12 yıl kadardır aynı yerde duruyorlar. Öyle çok yakacak kadar almıyorlar öğlen güneşini. Zaten hepsinin keyfi yerinde. Işık hem camekandan hem de balkon kapısından süzülerek geliyor üstlerine. Sehpanın alt katı balkon kapısının altı yüzünden karanlıkta kalıyor. O yüzden lamba takmayı düşünmüştüm. Bizim iguananın UV lambasını bile takmayı düşündüm Hem o ısı da vermiyor. Sonunda kendime bir ev tutup menekşelerimi oraya dolduracağım. Daha Vtr'den gelecek olanlar ve 12 adet de benim diktiğim yaprak var. Hal böyle olunca saçmalamamak elde değil.Düzenleyen ninina84 : 18-03-2009 saat 14:14 Neden: imla |
|
|
|
|
![]() |
|
|