![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Bence kıymalısın, sadece çiçeği görmek adına değil, bitki rahatlıyor, o kocaman yapraklara yetemiyor galiba kökü, ama kırılınca hem rahatlıyor hemde çiçek açıyor. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2006
|
Ben de orta yaprakları , büyüdüğü anda kopartıyorum.Kopardığım yaprakları hemen başka bir saksıya dikerim.Böylece hem menekşelerim daha çok çiçek açıyor,çiçekleri uzun ömürlü oluyor,hemde yeni saksılarda menekşelere sahip oluyorum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-06-2006
|
Benim beyaz menekşenin de orta yapraklarının koparılmaya ihtiyacı var mı onlara kıyamıyorum da. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bence gerek yok. Sizinki çok güzel açmış Ama yapraklarına sanki su değmiş Eğer çiçeklerini döktüğünde tekrar çiçeklenmezse kopartın orta yapraklarını ![]() Saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
menekşeler üstten görünüyor çiçeklerin yakından görünümü yukarıda menekşemizin çiçeklerinden işraetlediklerimde kararma ve bir tanesinde de solma var. sizce koparılması gerekirmi yoksa kendi düşene kadar beklemelimiyim? |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Genelde solan çiçekleri kopartıyorlar ama ben kendi kendine düşmesi taraftarıyım. Doğal koşullarına bırakmak yani Ama seni çok rahatsız ediyorsa bitkiyi zedelemeden kopartabilirsin ![]() Menekşen çok şekermiş ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|