![]() |
Merhaba,
İmece hybrid çalışmasına beni de eklerseniz teşekkür ederim.Çalışmanız takdire şayan.Yönlendirmelerinizi buradan bekleyeceğim.Teşekkürler.aliustuner |
bende menekşeleri çok severim benimde birkaç tane var bende katılabilirmiyim size
|
Bende çiçek hastasıyım bir kaç çeşit menekşemde var sizlere katılmak istiyorum
|
Alıntı:
Bu projede yer varsa bende katilmayi cok isterim.Tohumdan tropik bitkiler yetistiren birisi olarak hep aklimda afrika meneksesi yetistirmek vardi;insallah bu projede bana da katilimci olma firsatini verirsiniz. Sevgiler |
Bir menekşe sever olarak bende bu projeye katılmak istiyorum.
|
Merhaba menekşelerimi farklı dikim istiyorum değişik kutular gibi bana önerisi olan varmı acaba
|
Evet listemiz kapanmıştır.
|
Tohumları gecikmeli de olsa dün teslim aldım, teşekkürler. Aşırı sıcaklar nedeniyle bir süre bekleyerek, Ekim ayında ekmeyi planlıyorum. Bu nedenle buzdolabının +4 derecelik bölümünde koruma altına aldım :)
Tohumla birlikte torf ve perlit göndermişsiniz, teşekkür ederim. Bu malzemelerin bir özelliği var mı? |
hayırlı olsun tohumlarınız
İnşallah bende nasiplenirim bu tohumlardan
|
Bu tohumlar için "nasiplenmek" kelimesi yanlış oluyor. 3-4 sene sürebilecek bir projede büyük bir sorumluluk almış oluyoruz. Umarım başarılı bir şekilde tohumları çimlendirir, minik menekşeleri kışın soğuktan, yazın sıcaktan koruyarak projeye katkılarımızı sunabiliriz.
Ben, hem heyecanlı hem de tedirginim :) |
Tohumlar postalandı mı?
|
Alıntı:
Tohumla birlikte torf ve perlit göndermemin sebebi bulamayanlar için kolaylık olsun diye dir. |
Alıntı:
|
Tamam, ben adres yollamıştım. Zamanı gelince haber verebilirseniz kargoyu takip edebilirim.
|
Hadi bakalım zor bir yolculukta sizlere başarılar dilerim.iler ki dönemlerde ihtiyaç halinde yapabileceğimiz bir görev **** yardım diyelim yapmaya çalışırız.Şimdilik sizlere başarılar dilerim.
|
Adres yollamayan arkadaşlar var , projeye katılmak isteyenler bildirebilir.
|
Merhaba,
Kargo elime ulaştı. Bir kaç tavsiye verebilir misiniz? |
Gerekli bilgiler kısmında açıklamalar var.
http://www.agaclar.net/forum/1310248-post17.htm http://www.agaclar.net/forum/1310248-post18.htm Kabın en alt katına perliti yayın hafif nemlendirin , üzerine ince torf karışımını yayın hafif nemlendirin . Beyaz bir kağıt üzerinde açtığınız tohumları kabın içine serperek dağıtın . Kesinlikle üstlerini toprakla örtmeyin , çimlenmeleri için ışık gereklidir. Kabın kapağını örtün , aydınlık (direk güneş görmesin) biraz serin bir yere koyun. Birkaç günde bir kapağını açıp havalandırın.Hafif nemli kalmasını sağlayın (fısfıs la olabilir kenarlara doğru sıkın). Çalışmalarınızı da kendi tohum sayfanızda bizlerle paylaşın. Kolay gelsin. |
Projeye yeni katılımcı mı dediniz menekşecibaba,eğer o şekilde ise katılabilirim ben..
|
ben de katılmak isterim
|
Kargo elime ulaştı
Tohum dikimi için uygun bir tarih varmı |
Havaların hafif serinlediği bahar ayları en ideal zaman (20-25 derece)
|
Istanbul için ideal bir vakit öyleyse ben bugün ekiyorum tohumları
Sormak istediğim birşey var tohum paketinin üzerindeki menekşenin adı oluyorsa ben nasıl notlar almalıyım |
Alıntı:
fotoğraflarıyla paylaşırsanız sevinirim. |
menekşecibaba
Sayfayı açtığınızda severek paylaşacağım sırasıyla resimlerini
|
Sayın menekşecibaba,
Ben de tohum ekimini yaptım. Gerekli yönlendirmeyi yapabilirseniz aşamaları kaydedebilirim. |
Hümeyra Hanım (Milla) bu sayfa artık sizin ; http://www.agaclar.net/forum/afrika-...jesi/35268.htm , tohumların ekiliş hali ve gelişmelerini buradan paylaşabilirsiniz.:)
Kolay gelsin.. |
Menekşeci baba, 15 nolu tohum içinde bir başlık açar mısınız?
|
kaçırdığım için üzüldüm doğrusu :(
|
ben varım.sizinle çalışırım
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025