![]() |
|
![]() |
#1 | ||||||
Ağaç Dostu
|
-13-| h-15/t-1
-13-| H-15/T-1
Pixie Blue ![]() Kev's Heavenly Star Eklenti 512367 Eklenti 512368 Eklenti 512370 |
||||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Gözüm gibi baktığım iki filiz ha öldü ha ölecek derken kendini toparladı. Hiç firesiz ikiside olgunlaşıyor. Uzun süren durgunluktan sonra gelişmeleri hızlandı. Biraz daha gelişince şaşırtma yapacağım en merak ettiğim hibrid lerden , mini trail ile standart bir menekşenin tohumundan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
En çok merak ettiğim heyecanla çiçeğini ve gelişmesini izlediğim bir hybrid. Trail mi standart tür mü olacak ? Çiçekleri büyük mü olacak , çiçeklerde kenar jantlar oluşacak mı ? .. ![]() Gelişen yavru bitkilerin orta yapraklarından ikinci nesil için çelik alındı. Hadi hayırlısı.. Bu tohumdan kaç tane yavru oluştu ise numara verdim (13-1 ,13-2 gibi) ; Bu yavrulardan aldığım çelik leride karışmamaları için aynı bitkiye göre numaraladım (13-1-2 ,13-2-2 .gibi) 13 = hybrid imizin numarası 13-1 = 13 . hybrid in 1. bitkisi 13-1-2 = 13 . hybrid in 1. bitkisinin 2. nesli.. gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-07-2015
|
En heyecan verici kısmı zaten hangi renk ve ne tarz bir çiçek olacağı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sabır sabır sabır. Hiç bir zaman umut kesmemek gerekiyor bu tür çalışmalarda . Bu hybrid tohumu ektiğim kap ı yüksek bir yere koymuştum sürekli meraktan alıp koyarken elimden kayıp yere düşmüştü ; o an dünyam karardı ; düzeltip tekrar yerine koydum büyük bir umutsuzluğa kapılmıştım ta ki bu iki fide çıkana kadar. Görüyorsunuz şu an ikisi de çok sağlıklılar ve sevinçle açmalarını bekliyorum . Kuvvetli ihtimal çok güzel bir tür çıkacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-07-2015
|
Merakla ekleyeceğiniz yeni resimleri bekliyorum. Menekşe gerçekten bi sabır işi. Allahtan ben çok sabırlıyımda ilgileniyorum. Aynı sizin gibi bi kenara yeni bir menekşe yaptağı diktiğim zaman her gün indirip bi değişiklik varmı diye bakıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|