View Single Post
Eski 19-07-2012, 10:04   #701
serkan_istanbul
Ağaç Dostu

serkan_istanbul's Avatar

Giriş Tarihi: 14-10-2010
Dün çok güzel bir akşamdı. zafer inandıklı abiyi bahçesinde ziyaret ettim. Çok güzel sohpetler edildi. Ben kendi adıma çok mutlu oldum. Ve zafer abiye gidilirde eli boş dönülürmü tabi ki hayır koca bir poşet bitki üstelikte saksılı. Çok mutlu oldum bu kadar yakından ilk kez tanıma fırsatım oldu. Ne kadar anlatsam boş tatlı dilli güler yüzlü insanlar allah onları hep güldürsün sağlık ve mutlulukla dolu olsun bahçeleri ve kendileri. Tekrar teşekkürler ediyorum zafer abiye ve eşine. Bu arada bahçesine de kocaman bir MAŞALLAH diyorum hele o lilyumlar o kadar güzel kokuyodu ki sormayın. Pasiflora meyvesinide hayatımda ilk kez zafer abinin bahçesinde tattım. ve fidanınıda verdi saolsun. Ya kelimeleri yazmak zor yaşamak gerekliydi nereye bakacağımı şaşırdım. Küçük bir bahçeye dünyaları sığdırmış. Ve inanın ki o kadar bakmama rağmen mutlaka kaçırdığım bitkiler olmuştur. Hele o saksılar el emeği yerdekiler, duvardakiler ve askılı olanlar hepsi çok güzel ve o bahçenin her santimi çok güzel değerlendirilmiş. Ellerine sağlık zafer abi, ellerine sağlık yenge. ALLAH her daim sizinle olsun. sevgilerimle.

serkan_istanbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön