Etki mekanizması
Konuya son zamanlarda ilgi duymam sebebi ile bir kac seyde ben paylasmak istedim.
öncelikle tartışmanın kısır bir döngüye döndüğünü görmekteyim. Bu konu hakkında konusabilmek icin birazda algleri tanımak ve genetik olarak bitkileri anlamak gerekmektedir.
Alg ler bitkilerden 4 kat daha klorofil ihtiva ederler. bu yapıları bile tek baslarına gübre olarak kullanılmasında bir etkendir. fakat algleri olusturdukları yapıların icinden izole ederseniz ve onların yasayabilecegi bir besi ortamına yerlestirebilirseniz ( Bu gübrede bu yapılmıstır) ve üstüne makro ve mikro besinleri eklerseniz zaten yapılarında olan vitamin ve agır metallerler birlikte tam bir bitki besin elementi bombası haline geliyor. bu teknoloji mikrobiyal gübrelerde kullanılmakta ve cok basarılı olmaktadir. bitki hücreleri tarafından anında tanınması ve hücre icinde faliyete girmesi ile birlikte etki mekanızması başlıyor ve floem vasıtasıyla tüm bitkiye yayılmaktadır.
cok daha uzun yazmak isterdim fakat cok uzun br mesele bu. sorusu olan bana burdan sorabilir. ayrıca bu firmaylada bir alakam yoktur onuda belirtmek isterim
|