Selamlar,
Karaburun Yarımadasında dolaşmadan önce ufak bir araştırma yaparken tesadüfen bu konuya rastladım. Ben araştırmamı ve gideceğim yerleri önceden belirlemiştim ama bilerek gitmek çok faydalı oldu.
Mordoğan'dan çıkıp gündüz İncirlikoy'da vakit geçirdik, akşam 5 gibi ordan hareket edip Karaburun - Küçükbahçe - Balıklıova ve tekrar eve geldik, çok keyifli bir yol, ilk defa gittiğim için koylarda sadece resimler çekebildim, gelecek seferlerde denize girecek güzel noktalar keşfettim. Köyler gerçekten hayalet kasaba gibi, insan bir garip oluyor izlerken.
Geçen yaz Mordoğan'da bir yazlık aldık ve yavaş yavaş bu yarımadayı keşfetmeye başlıyorum, gerçekten kimselerin olmadığı çok güzel noktalar var, umarım herkes keyfini çıkarır ve korumayı başarır.
Resimlere aşağıda ekledim, forum en fazla 5 link alıyor, iki mesajda göndereceğim, esas köyleri gezmek lazım, en güzel fotoğraflar orda ancak çok zamanım olmadığı için merakla gelecek seferi bekleyeceğim artık.
