Sn. Adalet Ablacım, öncelikle yeni makinenizin hayırlı olmasını diler güzel günlerde güle güle kullanmanızı temenni ederim.
Geçenlerde bir tanıdığımızda çok güzel bir çiçeği ve üzerinde de tohumlarını görünce dayanamayıp hem resmini çektim hem de biraz fazlaca tohumlarından edindim. Hani kıymetli bir çiçekse tohumlarını Tohum Takas Etkinliğine gönderirim diye. Ama ne çiçeğin adını biliyorum ne de tohumlarının taliplisi olabilip olamayacağını.
Bu akşam da fotoğrafı bilgisayara aktarıp, ben bu çiçeği hangi başlıkta sorsam da öğrensem diye kara kara düşünürken tesadüf işte bir yandan da konu olarak ilgilendiğim yeni mesajlara bakınıyorum. Fotoğraf Makineleri başlığında da yeni mesaj görünce bi bakayım dedim. Bir de ne göreyim, benim çiçek karşımda bana bakıyor. Ben bu resmi buraya nasıl yükledim diye düşünürken resmin sizin olduğunun farkına vardım

)
Özür dileyerek başlığınızda sizden öğrenebilir miyim Adalet Ablacım. Tohumların bir kısmı daha bitkinin üzerindeyken çimlenmeye başlamışlardı. Onları almamaya dikkat ettim ama gene de bir kısmı yeşermeye başlamış gibi. Tohumların ne zaman ekilmesi gerekir? Yeşermemesi için ekilene kadar nasıl saklanması gerekir?
Sayfanızı işgal ettiğim için özür dileyerek bahçenizde güzel güzel çiçekler ve bol bereketli ürünler diliyorum.
Saygılarımla...