Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı
Bu bahçe eskisinden de güzel olmuş.
Bahçeyi bu halde gördüğüme öyle sevindim ki, hiç bir şey olmamış gibi.
Dahlialar harika, şimdi ben de heveslendim, sürekli bağlamak gerektiği için vaz geçmiştim bu güzellikten.
Zinnialar muhteşem, her rengin tohumundan isterim
Glayöller duvar diplerinde daha mutlu oluyorlar sanırım, kontrol edilmesi daha kolay.
Cosmoslar, güller, manolya hepsi de şahane, bence yağmur yaramıış tüm bitkilere.
Ve...bunu çok beğendim, çok eskiden seyredip etkilendiğim bir film adını hatırlattı bana.
"Yeşil Yol"
Eklenti 317483
Ellerinize sağlık, ne kadar yorulduğunuzu tahmin edebiliyorum.
Bundan sonrası için sadece keyfini çıkarmak kalıyor.
Sevgiyle.
|
Adalet Hanım,
Tüm arkadaşlarımın beğenilerini önemsiyorum. Ama siz ve sizin gibi deneyimli üyelerimizi daha bir dikkate alıyorum. zaten olması gerekende bu.
Malum, birçok bitkiyi sizler sayesinde tanıdım. Sağolun.
''Yeşil yol'' u bende çok sevmiştim.
O yolu geniş tuttuğuma o kadar çok memnunumki. Yaklaşık 6-6.5 metre genişliğinde. O boşluk sağ ve sol loblardaki bitkilere bakmaktan yorulan gözü dinlendiriyor bence.
Evet. Yağışlar bu güzelliğin asıl nedeni. Keşke sindire sindire yağsaydı. Her ne kadar, herşey yoluna girdi gibi görünsede, o korkunç fırtınanın verdiği zararın telafisi biraz zaman alacak. Sağlık olsun.
Tohumları tabiiki alacağım. Tek kuşkum, hibrit tohumların ikinci yıl ekildiklerinde ürün vermeme durumu. Acaba bundada olabilir mi? Neyse... Ya herro, ya merro.
Selam ve sevgilerimle.