View Single Post
Eski 11-07-2012, 08:18   #101
Asya Ceylan
Ağaç Dostu

Asya Ceylan's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sudenur Mesajı Göster
Balkonunuzu çok beğendim sevgili Asya Ceylan, çiçekleriniz kadar dizaynı ve düzenlemeleriniz de güzel elinize emeğinize sağlık. Böylesine güzel balkonların Ankara'da da çoğalması mutluluk verici. Semt pazarınıza çok imrendim, keşke her pazar böyle olsa, sağlıkla kalın..

Teşekkür ederim Sevgili Sudenur.Ben de takıntı oldu galiba yolda yürürken,arabada giderken sürekli cam kenarlarında duran ve balkonda gözüken çiçeklere bakıyorum çok gördükçe mutlu oluyorum hatta isimlerini tahmin etmeye bulmaya çalışıyorum.Hem yolculuğumda zevkli geçiyor Bazı balkonlarda her gün çiçek sayısı artıyor hatta.Bazende çok gösterişli çok güzel olanları kıskanmıyorum da değilim hani.Hatta ve hatta acaba içlerinde ağaclar.net'e üye olanlarda varmıdır diye düşünüyorum
Pazar günlerini evet iple çekiyordum semt pazarı kurulacak diye ama çiçek sezonu bitmiş artık sadece karpuz ve kavun getireceklermiş.Ben böyle kışa kadar devam edecek diye düşünmüştüm çok üzüldüm.Yeni bi çiçekçi bulmam gerekiyor hemde acilen ilginiz ve mesajınız için tekrar teşekkürler iyi günler

Asya Ceylan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön