Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dünyam1
Güler abla geçen sene verdiğin atlas da 1çiçek açtı ve kese oluştu  )) tohum olursa çoğaltacağım inşallah..
|
Ne güzel...
Şimdi merak ediyorum; bende iki saksı atlas vardı. Çelik dağıtımı yaparken, hangisi fazla boy atmış, uzamışsa o saksıdan keserek gönderiyordum.
Çelik göndere göndere atlas güdükleşti. Ben de bu durumda iki saksıyı birleştireyim dedim ve daha büyük bir saksıya aldım.
Daha sonra çiçekler ağır gelince saksı pat-küt devrilmeye başladı, sağdan bağladım, soldan bağladım bir türlü olmadı.
Yine saksıyı bolaştıp, ikiye ayırdım.
Acaba diyorum, atlaslardan biri tohum veriyordu da ben mi göremedim. Tohum veren saksıdan yolladığım çelikler, arkadaşlarda tohum kesesi oluşturmuş olabilir.
Bende olan saksıda hiç tohum göremiyorum. İkinci saksı yine çiçeklenmeye başlıyor, acaba bu tohum kesesi oluşturacak mı?
Yaaaa, dostlar ne işler açtınız başıma...
Benim işlerim bana yetiyordu da artıyordu. Ben ne kadar kaktüs ve sukulentlere bulaşmak istemiyorum desem de bir yandan
selenn, bir yandan
sagdag, bana bolca kaktüs ve sukulent hediye ediyorlar.... istemiyorum yaaa, getirmeyin (istemem yan cebime koy gibi oldu) beni bunlara bulaştırmayın.