Merhabalar,
Diğer başlıkta da yazdığım üzere 1 ay kadardır bir kedi sahibiyim

Ufaklığım aşırı derecede yaramaz, kesinlikle kucakçı mırmır kedilerden değil, işi gücü birşeyleri yakalayıp ısırmak. Kucağımda tutamıyorum, ısırıp tırmalayıp kaçıyor. Sürekli pusu kurup ayaklarımıza atlıyor ve ısırıyor.
Havada sallanan birşey görsün (kemer, kuşak, tişört
vb) BATMAN misali uçuşa geçip yakalayıp ısırıyor. Çok dertliyim bu konuda, şöyle doya doya sevmek bir kenara; bazen köşe bucak kaçıyorum ondan
Nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum. Kızmayı denedim olmadı. Isırdığında ilgilenmeyi kestim bir daha yapmasın diye yine olmadı.
Dün de biraz kedi yüzü görsün diye dışarı çıkardık tasmasıyla birlikte. Mahallede bundan daha küçük yavrular vardı onların yanına götürdük; mahellenin yavruları arsız arsız bunun etrafını sardı. Bizimki öyle bir korku ve saldırganlık yaşadı ki, çığlıklarıyla mahalle ayağa kalktı, bizi tırmaladı, tıslayıp bağırarak kendini yerden yere vurdu
vb. Tabii bizim kız böyle bir gösteri yapınca diğer ufaklıklar çil yavrusu gibi dağıldı. Eve götürdük hemen ama saatlerce kendine gelemedi, kolları bacakları seğirdi durdu. Sinirleri bozuldu hayvancağızın ama sonra düzeldi ve eski yaramazlıklara devam
Ben bunun kötü huylarıyla nasıl başa çıkacağım?
Not: Hiç mi iyi huyu yok yavrucuğumun, olmaz mı

Çok temiz, kumundan başka hiçbir yere pislemiyor. Yemek seçmeden ne verirsek yiyor. Tüyleri de hiç dökülmüyor. Arada beni uyuklarken görse yüzümü yalıyor; yaptığı tek sevgi gösterisi bu