Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
S. Serdar size hem teşekkür ediyor, hem özür diliyorum. Derler ya herşey kısmet. Neye niyet; neye kısmet. (GÜL)
SUDENUR S. Serdar vasıtası ilee sayenizde nikimde YeniGine fotoğrafım oldu. Ben size çook teşekkür ediyorum. SAĞOLUN. (GÜL)
Ne yapayım gül gifi yok sanıyorum sitede. Onun için sadece yazmak ile yetindim.
Çok teşekkür ediyorum tekrar.
|
Sayın YeniGine.
Avatar'ınızın (nick resmi) hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.
Daha önceki mesajlarınızda, fotoğraf ve resim yüklemeyi bilmediğinizi dile getirdiğinizde, bir an için arzu ettiğiniz bir resmi sizin için Avatar (Nick resmi) olarak yükleyebilmeyi bir an için aklımdan geçirmiş idim. Ancak bunun için şifrenizi bilmem gerekeceğinden, bunu teklif etme cesaret ve sorumluluğunu kendimde bulamadığım için sessiz kalmayı tercih etmiştim.
Bu nedenle nick resminizin oluşturulmuş olmasına çok sevindiğimi bir kere daha söylemeden geçemeyeceğim.
Pek emin olmamakla birlikte, nick resmi yüklemeyi artık öğrendiğinizi sanıyorum. Ola ki ileride beğendiğiniz bir başka resmi mevcut nick resmi ile değiştirmeyi düşünürseniz, beğendiğiniz o resmi sizin için dosya boyutu ve piksellik açısından küçültebilir ve avatar olarak yüklenebilecek hale getirebilirim.
Eğer bu foruma fotoğraf yüklemeyi hala becermiyorsanız ve istekliyseniz bu konuda size bir yükleme klavuzu oluşturu ve gönderebilirim de.
Saygılarımla.