View Single Post
Eski 29-04-2007, 11:56   #117
praecox
Kaybettik...

praecox's Avatar

Giriş Tarihi: 12-06-2006
Doğru Türkiye'de bu isimde çok insan var. bence biri onun adını kullanmış olmasın. halen de izmirli diye gg de tohum satıyor. varsayalım böyle biri var o zaman gg a müracaat etsin orayı mahkemeye versin. burdaki mesajlarını silmiş olabilir şu an bakamadım ancak en azından izmirpazarı niki altında bu isimli zat 100 kişiye yakın sahte tohum ama hakkiki bir soya fasulyesi benzer böğrülca tohumları satmış. bilmem burda bir junior veya senior durumu olabilir mi?
yani dede de torun da aynı isimde olabilir.

vallahi kafam karışık çok rastlanır bir isim olduğu elbette bir şaka ancak bu zattın da kaçarı olsa kullanacağı yalnış isim bu olmazdı en azından mehmet ahmet olurdu... diye düşünüyorum ben.

benim bildiğim kanıtlanabilir olan... omer kuşcu beye de dortyuz e de bu isimle sahte tohum resmen satılmış bir de fax numarası verilmiş. gönderi ve evraklar var...

bir şey daha dikkatimi çekti de bu tehditkar Mr. Mario ve izmirpazarı nikli arkadaş bu mesajında her ikisi da şayet anlamında ki "eğer" kelimesi için "eyer"i kullanıyor ben mi yanlış biliyorum yoksa bu eyer mi doğru yazılış... bana pek de olağan benzerlikler gibi gelmiyor artık bunlar...

http://www.agaclar.net/forum/showpos...7&postcount=18
versin mahkemeye ne diyelim

praecox Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön