View Single Post
Eski 07-07-2012, 19:37   #2719
Orhan Özbilgiç
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mete Tiren Mesajı Göster
Üstadım büyük geçmiş olsun üzülmeyin telafisi olur felan demeyeceğim. İnsan o manzarayı gördüğünde neler hisseder iyi biliyorum. Nasrettin hoca misali binekten düşünce hocam doktor çağıralım mı dediklerinde binekten düşen varsa o gelsin başkası gelmesin dediği gibi.

Elimde pek bir bitki yok ama sayfamda gördüğünüz lazım olan bir şey varsa hemen kargolamaya çalışırım. Bu günde yanınızda olamaz isem (isek) iyi günde hiç olmayalım daha iyi biz kötü gün dostluğuna talibiz varsın iyi günleri başkaları alsın biz zarda darda ortaya çıkalım.

Üstadım bu da geçer elbet sabrı denenir bazen kul kısmısının bu da öyle bir deney sanırsam . Allah beterlerinden korusun Saygılar
Size neden çabuk kanım kaynadı? Şimdi anlıyorum.
Olanı paylaşmayı, yardımcı olmak için çırpınmayı düstur edinmişsiniz.

Sevgili Mete Tiren;
Bugün itibaryla herşey yoluna girdi. İlginize çok teşekkür ederim. Kırılan bitkilerimin diplerinde yeni sürgünleri var. Gelecek yıla kalmaz yine güzel birer çalı olurlar beklentisindeyim.

Yaşamım boyunca bende sizin gibi olmaya çalıştım. Bu sayede çok güzel dostluklar kazandım. Tanrıda yardım etti. Çok az dara düştüm. Bu huyunuzun ömrünüzce mükafatını görmeniz dileğiyle.
Selam ve sevgiler.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön