View Single Post
Eski 06-07-2012, 23:52   #1876
alnegir
Yeni Üye
 
alnegir's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-09-2011
Şehir: mugla
Mesajlar: 26
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Desalmado Mesajı Göster
Melissa77; bizimkilerden en fazla 10 gündür kuluçkada olan var yeni yeni başladılar ) bizde brahma, light susex, cüce coshin, Hint, Plymouth,ve koy tavukları var bügünde 2 adet fizan gelicek ihtiyacınız oldugunda yumurtalarından ücretsiz sekilde gonderebilirim. Diğer site uyeleride dahil... Ben bu ısı hobi amaçlı yapıyorum. Bizim gibi bu ısı severek yapan herkese elimizden geldigimizce yardımcı olmaya çalışırız saygılar sevgiler!
mumkunse cochin yumurtasi gondermenizi talep edecegim tabi acik renkliyseler.. Ben de brahma, fizan, sussex, habes, plymouth, koy tavugu, ATAK, kivircik, paçalı ve cinsini cikaramadigim melezler var. cochinlerin cogu kahverengi ve siyahlar.. bir adet sari cochinim var fakat yumurtalarindan ne kadar denediysem bir turlu sari renklisini denk getiremedim.. surekli siyah cikiyor.. sanirim horozun genleri daha baskin kaliyor..
Diger site uyelerine bende yumurta gonderebilirim.. Sonucta desalmado gibi bende hobi amacli tavuk yetistiriyorum..
Cin tavuklari da cok hos duruyor fakat onun yumurtasini temin edemedim.. elimde bir disi bir erkek vardi. yumurtlama donemine gelemeden olduler

alnegir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön