Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi serkan_istanbul
öncelikle geçmiş olsun. Terasınızda inşallah herşey yolundadır. Birde genelde o evleri alanlarda yerli halk deilmi bilimiyolarmıydı oranın dere yatağı olduğunu birazda kendimizde suçluyuz bu konularda çok üzüldüm insanlar bu şekilde kayıplar yaşamamalı. Toki zaten şimdiki yönetimle birlikte çıktı. Ve inanın çok güzel kapatacaklar konuyu şimdiden tv de gördüm yahu tokide suç yok diyolar. Sevgi ve saygılarımla geçmiş olsun tekrar. ölenlerede rahmet diliyorum
|
Teşekkür ederim sevgili Serkan,terasta herşey yolunda sadece biraz dağıldı,düne kadar yağmur aralıklarla yağmaya devam ettiği için bugün biraz toparlama fırsatı bulabildim.
Evet o evleri alanlar yerli halk ve gelir düzeyi düşük insanlar,Toki'nin kentsel dönüşüm projesi...neyse arkadaşım politikaya girip tat kaçırmayayım,sadece şunu söyleyebilirim imar ve ihale yolsuzluk soruşturmaları yaklaşık bir senedir devam eden ama sonuca varmayı bırakın bir arpa boyu yol alınamadı bile, herşey gözler önünde ama iktidar belediyesi...Fazla söze gerek var mı?