Sevgili arkadaşlarım hepiniz çok yaşayın. Sevgili arkadaşımız kayıkçı, yukarıdaki mesajında :
Kudret bey.
Siz bu reçeteden, her tuz için ne kadar litre suya kaç gram eritildiğini ardından ne kadar litre suya kaç cc konulacağını nasıl hesaplıyorsunuz?
Diye sormuş. bende besin eriyiklerinin hazırlanması başlığına 1. sayfadan itibaren şöyle bir gözatayım acaba yazdıklarımız gerçekten anlaşılmıyormu, çok mu ağır bir inceliyeyim dedim ve okumaya başladım. Hepiniz sağolun var olun,inanın okul yıllarıma geri döndüm.
Şu anda forumlarda olan veya olmıyan arkadaşlarımızla okadar güzel bir sınıf havasında ,okadar esprili , okadar şakacı,okadar güzel bir forum olmuşki kendimi, okumaktan alamadım.
Sevgili kayıkçı arkadaşımızdan ve besin eriyiklerinin hazırlanmasını merak eden tüm arkadaşlarımıdan ricam
http://www.agaclar.net/forum/topraksiz-tarim/6949-5.htm bu linkteki sayfalara bir göz atsınlar ve besineriyikleri nin hazırlanmasını bir iki satırla değilde sınıf ortamında kalıcı olarak öğrensinler.
Sevgili arkadaşlarım , malbman, denizakvaryumu, eczadolabı, kürşat, tuba, todor, praecox, VISKHY, egome gokan aydinli. sabri zeki ve daha birçok arkadaşımın kulaklarını çınlattım. Hepinize selamlar sevgiler. Sevgili arkadaşlarım. BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA BÜYÜR.