Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı
Maşallah sevgili Mete, bir çoklarına örnek oluyorsun, demek ki insan isteyince bir yol buluyor.
Sarmaşıklarla ilgili mesajını anlayamadım
Sanırım bahçeyi bekleyeceksin sarmaşık yetiştirmek için, elindeki tohumlar bayatlayacak.
Bence bahçeyi beklemeden devam et, taze tohumun olur elinde.
Şu alg konusunun yabancısıyım, ne çok şey var öğrenilecek, birini öğreneyim derken diğerini unutuyorum 
Uzun zamandır alg denemesi yaptığını, ilk zamanlarda başarısız olduğunu yazmıştın, görünüşe göre bu defa iş tamam.
Sana kolaylıklar diliyorum, her konuda.
Ve, en kısa zamanda hayalindeki bahçeye kavuşursun inşallah.
|
Ablacım sarmaşıklar konusunda madurum. Geçen sene saksıları sabitledim ve belli bir yere sarmaşıkları sardırdım çok laf duydum yeter bu sene seyyar yapacağım derken daha da batırdım. Saksılar ayakta durmuyor. Ben kaldırdıkça onlar düşüyor.
Sadece tek bir tür çiçek açtı geri kalanlarda çiçek te yok ve dallar paramparça onlara bu eziyeti çektiremem. Tohum alınacak yerleri üç aşşağı beş yukarı öğrendim özel nadir tohumları bir şekilde üretip başka üretim yapmayacağım.
Dediğiniz gibi bahçe nasip olursa o zaman almayı planlıyorum. Tohumlar bayatlasın bazı üyelerimize dağıtıyorum rica ederim eh bir tane tohum verirler sanırsam vermezlerse de canları sağ olsun alacak yer çok
Ablacım alg konusuna gelirsek şu anda tabiri caiz ise alglarla oyun oynuyorum. Geçen sen son Uzaylı'nın bahçesine gittiğimde 1 tonluk bir alg aşılaması yapmıştım Mete güllere verdik canlılıkları fark ediliyor dedi.
Kargo çok zor oluyor bilhassa İstanbul'daki üstadlara önümüzdeki ay içinde sanırım elden ulaştıracağım. Yücel Canpolat'ı ziyarete geleceğim sanırım bir gün daha kalır bizi kabul edecek bir iki üstada birer selam verir biraz alg verir ürettikçe diğer dostlarla paylaşmasını rica ederim.
Ablacım teşekkürler ediyorum fırsatım olursa İstanbul'dayken seninle de tanışmak isterim Saygılar Teşekkürler