Sevgili hocam, merhaba.
İlkönce ellerinden öperim, özledim sizi.
Sera bekçisi tek başına bile kalsa tıkır tıkır çalışıyor, bu makinada emeğiniz çok büyük buraya ne yazsam ifade edemem, belki elektriklerde kesilmiştir ben yokken ancak cihaz hiçbir sorun yaşamadan çalışmaya devam etmiş.
Platformu emanet ettiğim dostum olup bitene şaşırmış çok hızlı gelişme sağladığını belirtiyor, bunu bende gitmeden yazmıştım zaten.
Bu sera bekçisinin sürekli ve düzenli olarak EC'yi stabil tutması ve eksilen besini ilave etmesi olduğuna kanaat getirdim, ayrıca ****** kokopit harika bir materyal bunuda anladım.
Hocam birde şu sera bekçisine iki kol taksak şöyle uzanan, birde budama yapsa çok harika olur, bir o eksik yani....
Bu arada senin domateslerinde maşallahı var banada 1 tane ayırda gelince bir tadına bakayım....
(Bu arada salatalıkları yiyen herkesin ortak olarak arkadaşıma dedikleri tek şey bu salatalıkların içerisine şekermi koydunuz demişler, lezzetini ve kokusunu anlata anlata bitiremiyorlar)
Allah size uzun ömürler versin, her zaman yanımızda olduğunu hissediyorum, bizde seni yanlız bırakmayız evvelallah her zaman görüşelim....
Saygılarımla....
|