Sayın Orhan Bey,
Dünya ölçeğindeki küresel ısınma iklim değişiklikleri ile her yeri vuruyor maalesef...
Bundan 1 ay önce İzmir cıvarında ki aşırı yağmur ve sel suları sebebi ile yazlığımızın bodrumu 1,5 metre suyla doldu.
Babam ve eşim burayı kendilerine atölye gibi kullanmak üzere düzenlemişler, masa, raf vs. yaptırmışlardı. Sel sularında tüm alet edavatlar,masa ve sandalyeler suyun üzerinde yüzüyordu. Hepsi atıldı
Yazlığı bu yıl aldığımız için biraz moralimiz bozuldu ama 20 yıldır o bölgede bu derece yağış ve fırtınanın görülmediğini söylediler.
Ereğli'de bu kış kardan burnumuzu çıkaramadık. Kar üstüne kar yağdı, aylar sürdü...20 yıldır burada böyle kış görmedik.
Bu 20 yıl anahtar kelime galiba
Bahçenizden sizin Abutilon'u görüp hayran olmuştum, haftasonu Yalova'dan aldım yazlığa dikilmek üzere hep sizi anarak. Şimdi sizinkini görünce içim cız etti. Bu arada abutilon 1 metre cıvarı 7,5 tl idi...
Tüm fotograflara üzüldüm ama ev çok kırılan ve kökünden devrilen ağaçlara... Umarım ağacın üzerine devrildiği evde kimseye bir şey olmamıştır.
Sağlığınız ve gücünüz yerinde olsun, sizin hızla bahçeyi toparlayıp yenilerini ekeceğinize inancım tam.
Tekrar çok geçmiş olsun.