Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb
Bu bolluk kaçmaz.....  ) Bende sevgili yaylacının peşine takılayım .....  )))O uzun domateslerde hak nazadım kaldı diyebilirim....Çiçekleriniz harika olmuşlar...İnşallah ezan çiçeği ve melek borusunun tohumlarını bazı garibanlara dağıtırsınız....  )))
Barbekünün rengi baştan biraz cart gibi gelmişti ama...Şidi yeşillikler içinde çok iyi kontras oluşturmuş...sevgili adil siz işinizi bilirsiniz..  )
Sevgi ve selamlar kardeşim.. 
|
Berrin Abla fındıklarda olmaya başladı güzel bir taze fındık ziyafeti de yaparız.
Karayemişler de bu yıl az verselerde , bize yetecek kadar toplarız,erikler hala daha sizi bekliyor.
Domatesler daha olmadı fakat gayet iyi durumdalar olgunlaşma zamanı gelirsen onlardanda nasibinizi alırsınız.
Çiçek konusunda mahallemizde her isteyenle paylaşıyorum.Bende olmayanları onlar veriyor.Onlarda olmayanları da ben veriyorum.Güzel paylaşım ve muhabbet oluşuyor.
Barbekü nün rengini siyahi bordo yapabilirim.Evin rengine uyması açısından.Göze de çok batmaz.Kontrast olarak daha uyumlu olacağını düşünüyorum.
Belki fikrimi değiştirip farklı fikirler de üretebilirim.Saaatim saatime uymuyorki Ablacığım.

Bizdende saygılar selamlar.