Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb
Vallahi helal olsuuunnnn....Son ziyeretimden bu yana teras çıldırmışşş..  ))..Çiçekleriniz mükemmel açmışlar....Kıskanmamak elde değil sevgili yaylacı.....
Maviş in sıhhatli ve harika görüntüsünü çok beğendim...Bodrum papatyasının rengi,ve biçimi, helde kelebek orkidesinin rengi çok güzeldiler....sarı orman gülünün bende hastasıyımdır...seneler evvel bir iki budak Trabzon dan getirip dikmiştim ...Ama malesef bu iklimi ve toprağı sevemedi....O cinsin kokusu değme parfümleri sollar ...  ) bir demeti günlerce bir eve şahane bir deodarant görevini yapar...
Ellerinize ve gönlünüze sağlık diyorum...Lisilerinizi açtığınızda görmek isterim...Bende fide olarak dikmiştim..Şu anda İstanbul da....ne alemde olduklarını gidince göreceğim..
Harika terasınızda , keyifli bir mevsim diliyorum..:selam ve sevgiler..  )
|
Sayın berrinb, çok teşekkür ederim. Evet sarı orman gülü benim için çok değerli bir çalı türüdür, kokusu müthiştir ve birçok parfümü sollar. Burada(İstanbulda) yetişmesi zor çünkü hem iklim farkı ve hem de rakım(yükselti) farkı bu güzel bitki için engel teşkil ediyor. Kardeşimde bir tane fidan var gayet sağlıklı ikinci yılını doldurdu fakat çiçek açmaya gelince naz yapıyor açmıyor bir türlü.
Lisianthus lara gözüm gibi bakıyor ve onları büyütmeye çalışıyorum, çiçeklendiklerinde resimlerini buraya ekleyeceğim.
Sizin memleket neresi Trabzon mu? Saygılar, selamlar efendim...