sayın cemil b, alacakaranlık, emily14, berçin çok teşekkür ederim. İnşallah sizinkilerde yüzünüzü güldürür. Ziyaretinize sevindim. sayın alacakaranlık yakup tımneh jako uysal bir hayvan konuşmayada başladı. alırken dikkatli olun bazıları uzun aylar boyunca kendine yaklaştırmıyolar. Kırmızı kuyruk jako papağanlarıda var onlarda tüy yolma sorunları çok oluyo ilgisizlik yaparsanız. yakup dediğim gibi timneh jako konuşmalarında aynı sorun olmuyo kelimeleri öğreniyolar taklitler yapıyolar. Sevimli hayvanlar ama alakayı çok seviyolar. Güvenmediğiniz kimseden almayın belgesinide sorun mutlaka. tımnehin tek farkı biraz daha ufak yapılı kırmızı kuyruk jakolar biraz daha iri oluyolar. ömürleri 60 yıl kadar ikisininde ve 6 yaşlarında bir çocuk zekasına sahipler bakımları bazan kolay olmuyo yemek bile seçiyo benim yakup. internettende araştırmanızı tavsiye ederim bakımları hakkında. ceza vermemek gerekiyo unutmuyolar ve mutlaka acısını çıkartıyolar. ben çok severek aldım onu 1.5 yaşlarında daha çocuk. Allahtan uysal dediğim gibi öyle çok bağırmadı. Hepsinin karakterleri farklı oluyo. Benim yakup benden başkasına sevdirmiyo mesela annem ben olmadığımda sadece yem verebiliyor. sabah 5.30 da ayakta ve beni kaldırana kadar susmuyo olum olum yakup ve al oğlum diyo. sevgiyle kalın sormak istediklerinize daha sonrada cevap verebilirim.
|