View Single Post
Eski 01-07-2012, 02:35   #65
Sudenur
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-01-2012
Resim eklemekte biraz geç kaldım kusuruma bakmayın. Kızıma banyo yaptırıp bilgisayar başına geçmem epey zamanımı aldı, bir de fotoğraf ekleme konusunda yeteneksiz olunca bir hayli geç kalmış olsam da Nevsune hanımın önerileri sayesinde başarabildim nihayet.

Muhteşem bir gündü. Herkes öyle doğal ve içtendi ki hiç yabancılık çekmedim. Tadı damağımda kalan bir buluşma oldu. Ev sahipliği yapan sayın Herbaryum vasıtasıyla güzel bir gezintiye çıktık günün sonunda. Bazı üyelerle "Merhaba.. memnun oldum.." dışında tek kelam edememiş olsak ta içtenlik okunuyordu herkesin gözlerinden. Vesile olan herkese teşekkür ediyor, tekrar görüşebilmeyi umut ediyorum.

Keşke siz de yanımızda olabilseydiniz Güler hanım. Fiziksel olarak yoktunuz belki ama sık sık geçti adınız. Bir çok değerli üyenin kulaklarını çınlatıp emek verip karşılık aldıkları muhteşem bahçe ve bitkileri hakkında sohbetler ettik, zaman nasıl geçti hiç anlamadım. Sorulmamış sorularım dilimin ucunda kalmış eve varınca anladım. Hediyeleri için sevgili Gülenmelek, Nevsune hanım ve Feriha hanıma bir kez daha teşekkür ediyor sevgilerimi gönderiyorum. Tabi Müjgan hanıma da "Doğa İçin Çal3" DVD'si için çokça teşekkür.

Aaa, unutmadan iki küçük te misafirimiz vardı. Biri benim kızım, diğeri Gülenmeleğin yakışıklı oğluşu. Fazla uzatmadan resimleri ekleyeyim değil mi? Keşke daha fazla çekmiş olsaydım.

P6300004.jpg

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg P6300010.jpg (66.1 KB, 259 views)
Dosya Türü: jpg P6300005.jpg (59.2 KB, 257 views)
Dosya Türü: jpg P6300011.jpg (70.3 KB, 253 views)
Dosya Türü: jpg P6300015.jpg (51.9 KB, 254 views)
Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön