View Single Post
Eski 30-06-2012, 22:08   #1041
pria
Ağaç Dostu.

pria's Avatar

Giriş Tarihi: 06-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Sevgili kgursan'a teşekkür etmek istiyorum. Sayenizde bu güzelliklere sahip olduk, sağ olun.
Gerçektende öyle..
Ben bu liliumları, site bahçesine katkım olsun..yeni birşeyler görsünler belki özenirler de..bu tür güzel bitkilerle donatırlar siteyi, diye aldım..
Çokta isabetli oldu..
Bizim sitenin 3 bahçevanı var..
Üçü de bana '' abi nerden buldun bunları..bunları çoğaltmak lazım'' diye takılıyorlar hep..Zarar görmesinler diye baktım hemen kazık dikip bağlamışlar..benimsemişler..sevmişler bunları..özel ilgi gösteriyorlar..

Hele komşuların çok ilgisini çekti..
Ektiğim yerin yanında oturma yeri var..hergün hanımlar o mis gibi kokuları duya duya çaylarını içip, muhabbetlerini yapıyorlar..
Bugün bir karı koca komşu, öve öve bitiremediler.. ''Seneye alalım bunlardan mutlaka..yazlığa ekelim'' dediler..

Bilmiyorum seneye sayın kgursan bunların devamı olacak mı?

''Pamuk eller cebe ne kadar gider'' bilemem ama..bizim sitede seneye biraz taliplisi olacak gibi bunların..Sözüm meclisten dışarı; biizim milletimiz güzel olanı, güzel şeyler yapanı övmekte ustadır..ama..iş paraya gelince biraz bulutlanır ortam..beleş ve bedava olan daha makbûldür..

Ama, gerçekten teşekkürü fazlasıyla hakettiniz bu güzelim liliumları bizlere kazandırdığınız için..
Selamlar..hayırlı işler..

Düzenleyen pria : 01-07-2012 saat 08:36
pria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön