Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nevsune
Di mi ama, işte bu kadar Önemli olanın sağlık ve huzur olduğunu şu insanoğlu bir kavrayabilse. Bir hırs, bir kıskançlık, bir inat, bir para para para mantığı.
Evet çok önemli, önce sağlık, sağlık olmadan maalesef hiç bir şey olmuyor, olamıyor. Bunu on dokuz yıl süreyle yakınen yaşayan biri olarak çok iyi özümsedim. Her şey boş ve her şey yalan, önce sağlık ve huzur...
Ben de sizin gibi günbatımı aşığıyım. Eski bir evimde güneşin batarken ortalığı kaplayan renklerinin güzelliğine kapıldığım bir anda, birden içimden birşeyler dilemek gelmişti. Ne dilesem ne dilesem diye düşünürken, normalde istenebilecek bir çok şeyin ne kadar boş olduğunu düşünmüştüm. Onu eledim, bunu eledim, derken bir de baktım ki kala kala iki sözcük kalıvermiş: "sağlık ve huzur". Şimdi kendim için veya bir başkası için birşey dilemek gelirse içimden, artık hiç düşünmüyorum. Biliyorum ki bu iki sözcüğün yerine konulabilecek başka hiç bir şey yok.
Sizin için bu günbatımı, her bahçeye gidişimde geç vakitlere kadar kalmışsak muhakkak çekiyorum. Eşim diyor ki, hep aynı şeyleri çekiyorsun. Aynı ama her biri bir birinden farklı ve özel.
İstek ve dileklerimiz dâima sağlık ve huzur olsun.
Bu kır çiçeği de size...
İçimden geldi sizinle paylaşmak istedim, kabul buyurun. Yaşadığım en güzel günbatımlarından biriydi. Sağlık ve huzur hep sizinle olsun
|
Fotoğrafınızı çok beğendim, yorumumu ve oylamamı orada yaptım.

Sevgiler...
Sevgili
nevsune, mesajınızın tümünü alıntıladım, çünkü arka sayfada kaldığı için cevap yazarken hiç bir şeyi atlamak istemedim. Yazılarım alıntıların arasında kaldı.
Yağmurda havuz, yansıma, suyun yüzünün buzlu cam görünüşüne dönmesi, bence bunlar da huzur...
Yağmur hızlandıkça görüntü değişiyor.