View Single Post
Eski 30-06-2012, 11:47   #73
jineop
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

jineop's Avatar

Giriş Tarihi: 25-11-2008
Sevgili peyyide, sizin adınıza çok mutlu oldum. 2 dönüm bir bahçe hepimizin rüyası. Rüyası ama küçücük bahçeme yetişemezken 2 dönümü düşünemiyorum.
Evizin çok sevimli, bir o kadar da sıcak... Çok beğendim, ürününüzde keyfinizde hep bol ve daim olsun.

Büyük baş hayvan gübresi kullandığınızı yazmışsınız. Aman dikkatli olun. Bu seneye kadar yanmış koyun gübresi kullanıyordum. Hiç sıkıntım olmamıştı. Bahçeme yardıma gelen yardımcım bahar başında çok iyi koyun gübresi olduğunu söyledi. Görmeden getirmelerini ve tüm bahçeye gereken yerlere sermelerini söyledim. Görüntüsü açık renkli kalın partiküllüydü. Toprakla karıştırmadan yüzeylere dökülmüştü. Önceki koyun gübrelerime hiç benzmiyordu. Zaman geçtikçe çok çeşitli böceklerin bahçede ortaya özellikle bu gübreli alanlarda çıkmaya başladığını farkettim. Bu ara da sürekli küçük kazmayla gübreyi toprakla karıştırmaya , fazla olan yerlerdeki gübreyi diğer yerlere dağıtmaya çaba sarfettim. Ve son günlerde bahçemde sıkıntılı zamanlar yaşamaya başladım. Şimdiye kadar görmediğim dana burnu gibi canlılarla karşılaştım. Lafın kısası aman dikkat derim.
Sevgiyle...

jineop Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön