Sevgili arkadaşlarım Sevim hanım,Serkan_İstanbul ve kılıç,güzel sözleriniz için teşekkür ederim.
Sevgili canannuman,lobelya çiçeğini büyük saksılarda ki güllerin altları çok boş görünüyordu ,o boşluğu doldurmak için (Sıla kızım diyor ki aile fertlerine;''Dikkat edin sabah uyandığımızda annem kulak deliklerimize biraz toprak biraz tohum ekilmiş bulmayalım,bu kadın iyice delirdi heryere herşeye bir şeyler dikiyor...'')seradan fide halinde aldım.Tercih sebebim tek bir kökten toprağın üzerine dolgun yayılma şekli ve güllerin gölgesinde rahat gelişebileceklerini düşündüğüm için,güzellikleri de hediyesi
Zeus,harika bir arkadaş,Tibetan Spaniel cinsi,fazla büyümeyen,uysal,neşeli,ölümüne sadık ve sessiz bir varlık.Benim eşimde başlangıçta nuh dedi....ama şimdi öyle kabullendi ve sevdi ki akşam eve geldiğinde Zeus'un tavşan gibi bacaklarına sıçraması onu çok mutlu ediyor.Eşinizle birlikte araştırın,asla pişman olmazsınız.Ama şunu belirtmeliyim bu cins bebekken alınmalı ve daha sonra terk edilmemeli,ölümüne sadakatta çok ciddiler,terk edildiklerini düşündüklerinde intihar ediyorlar.(üç günlük şehir dışı bir seyahatim inanmama yetti)
Ve mülteciler hakkında söylediğiniz her şeye katılıyorum,derler ya'' büyük ikramiye bana çıktı gibi sevindim''bende öyle,eşimin bir müvekkilin hediye ettiği dut fidanının dibinden bu bahar çıkan sümbülü gördüğümde farkında olmadan çığlık atmış ve terasta benimle birlikte olanları çok korkutmuştum.

Sevgiler.