Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi serkan_istanbul
Dondurmalar kahkahalar yazdıklarınız ne kadar güzel bir anlatım. Toplantınızı kıskanmadım desem yalan olur. Sarmaşık sevdasına gelincede bence vaz geçme rüzgar kırsada tekrar büyüyolar. Ellerine emeklerine sağlık. sevgi ve saygılarımla.
|
Sn Serkan bey anlatım bizden değil ortadaki samimiyetten kaynaklanıyor
Ben ilişkilerimde samimiyete göre değer biçerim insanlara, resmi insanlardan pek hoşlanmam nedense. Sn drhegeli'yi toplantıda ilk gördüğümde mete diye seslendi sesinden tanıdım Hasan abi diye cevap verdim sarıldık sanki 40 yıllık tanışıklığımız var gibi. Kemiklerimizden dahi ses geldi sarılırken... Bu samimiyetin en belirgin özelliği sanırım...
Ayrılırken dahi abi umarım görüşürüz dedim görüsüz metecim dedi eller sert şekilde sıkışıldı öyle samimiyetsiz alal ade el sıkışmak da değil. Sonra Selçuk beyin evindeki sohbetimizde aynı samimi sözler aynı hoş sohbet gülüşme.
Selçuk beye gelince samimi bir üstat daha önce evinde oturup yemiş içmişliğimiz var. Beni sevdi bağrına bastı bende kendisini gönlünden bir yerlere gitmemek için elimden geleni yapıyorum. Dostluğumuz hiç sekteye uğramasın hiç bozulmasın diyorum, ben Selçuk abiden ebedi razıyım umarım o da benden razıdır.
İsmail abiye gelince haftada en az bir gün beraberiz çok işlere beraber fikir birliği yaptık. Uzun uzun sohbetler çok yaparız pat diye evine gidebileceğim az insanlardan birisidir. Her hafta sonu Halil abiye giderken yoldaş sohbetdaş oluyoruz birbirimize anlayacağınız su sızmak için bizden öteye yanımızdan dolaşması lazım...
Şimdi böyle samimi içten insanlarla bir olunur da ortaya güzel karaler çıkmaz mı ? Zaten fotoğrafların doğal olmasına biraz özen göstermeye çalıştık ortaya hoş kareler çıktı işte. Daha çok fotoğraflar düşman çatlatır bu sayfada
Bizi dost görüp kalp listesine eklemiş herkese selam olsun...