Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb
Sevgili Mete,İzmirlilerin toplantısı kahkahalı dondurmalı, ve suni döllendirmeli ; velhasılı kelam çok çok güzel geçmiş...Arkadaşları da resimlerden tanıtmanıza memnun oldum...
Sayın drhegeli ;ne kadar bilgili ve deneyimli bir arkadaşımız... Yakınınızda oldukları için şanslısınız...Tahminim kırmızılı da; renkli kişiliğiyle , Enerji veren harika mesajlarından tanıdığım sevgili mrduran arkadaşımız olmalı....  )
Bahçe de herhalde kayısı veya zerdali olmalı...Görüntüleri çok güzeldi...kalb kalbe çiçeğiniz de....Bende alacakaranlıkdan bir tane aldım..ist. da kaldı tabii....Acaba bira olsun büyüdü mü diyerek meraktayım..
Resimler için ellerinize sağlık...Oradaki herkese ve size selam ve sevgiler....  )
|
Berrin hocam merhabalar sonradan yaptığımız toplantı hakikatten övgünüze değer bir toplantıydı. mrduran üstat kalkayım demese yatıya kalabilirdik öyle dalmışız sohbete...
Ah hocam yaramı deştiniz drhegeli İstanbul'da İzmir'e gelmişken paçasına yapıştım bilgilerden alabildiğimi aldım

Sağolsun kendisi de Selçuk bey de bilgileri hiç esirgemiyorlar. mrduran üstadımla neredeyse haftada iki üç gün beraberiz dolaşıyoruz bol bol üyelerimizin bahçelerini.
Berrin hocam buyurun gelin sizleride bekleriz bakarsınız bizlerde bir gece ansızın gelebiliriz

Belli mi olur benim gibi deliye dimi ama...
Kayısı zerdali ben ekmedim ama Allah Allah bahçede olsa fena olmazdı hani oradaki görüntüler Aliağadan Halil Önen'in kardeşinin bahçesinden.
Hocam bu kalp kalbe karşı suyu çok seviyor 3 gün susuz bıraktım filizerden birisini kurutmuş

Olsun daha 3 filizimiz var onlar bana yeter eminim sizinkinler de kocaman kocaman olmuşlardır hocam.
Fotoğraf makinasını mrduran üstat getirdi ben unutmuşum iyi ki de getirdi baksanıza ne kadar çok hoş kareler yakalanmış.
Saygılar Hürmetler