Uzun süredir agaclar.net'i takip ediyorum, 2010'dan beri de üyeyim. Genelde ihtiyacım olan bilgileri alıp işimi görüyorum pek paylaşım yapmıyorum.

Bununla beraber yardım etmeyi severim, bildiğim bir konuda bir soru olsa cevap yazarım, o kadar da kötü değilim yani.
Yeni gelen üyelerin kendini tanıttığı yere uğradım az önce ve kısaca kendimi tanıttım. Orada da yazdığım gibi Gölcüğün arka tarafında (İzniğe bağlı) Samanlı Dağlarının güney yamaçlarında yerlerim var. İleride Ceviz ve Kiraz dikmeyi düşünüyorum. Rakımı daha yüksek olan yerlerimizde Yaban Mersini (Likapa, Blueberry)yetiştirme projemiz de var.
Bu yerlerin 1 dönüm kadarlık yerinde (rakım 530) bahçe yapıyoruz. Prensip olarak kimyasal gübre ve zehirli ilaçlamaya karşıyım. Yukarıda "önemli" olarak işaretlenmiş başlıkların bir kısmını tamamen okudum, bir kısmını da gözden geçirdim.
Halil Önen, MeyveliTepe ve benzeri paylaşımcı ve bilgili üyeleri bir süredir takip ediyorum ve örnek alıyorum. UBYİ başlığı altında konu açmamın sebebi, ileriye dönük çalışmalarımı daha planlı ve düzenli yapabilmek, bunu yaparken de başlangıçta belirlediğim çevreci prensipleri koruyabilmek.
Burada olmak güzel. Hayalimizdeki bahçeleri kurup, hayallerimizdeki sağlıklı güzel günlerde yaşamak temennisiyle...