İzmir'de bulunduğum günlere denk gelen bu toplantıya ben de katıldım. Fazlasıyla memnun ve mutlu oldum. İki gündür yüzümde bir gülümseme ile dolaşıyorum.
Öncelikle, soğuk şakalarımıza ve kaprisli taleplerimize tahammül eden, Çuha Peysaj'ın sahibi Esat Bey'e ve sayın eşine teşekkür ederim. Düşledikleri eve tez zamanda kavuşmalarını dilerim.
Sevgili Memet Bey'e de, bizleri bir araya toplama gayretleri ve yer seçimindeki isabeti nedeniyle saygı ve takdirlerimi sunarım. Devamını temenni ederim. Sevgili Memet, o güzelim yoğurt ortalıkta bırakılır mı? Birileri yer tabii ki...

Karınca yumurtasından mayalanan yoğurdun bir şehir efsanesi olmadığını da öğrendik. Teşekkürler sayın Kalambaklı...
Toplantıya benden önce teşrif eden, sonrasında da uzun süre gevezeliğime katlanan sayın buca ile de tanıştığıma çok memnum oldum. Kış ortancası için ayrıca teşekkürler...
Sevgili Selçuk Ağabey (selcuk44) ve Mete Tiren ile sonunda karşılaştığıma da çok sevindim. Urlabahçe ile de tanışmak kazanç oldu.
22 yıl önce Urfa'nın yol geçmez, kervan uğramaz bir köyünde beraber çalıştığımız sayın Fatma Demirel ile karşılaşmak ise çok büyük süpriz oldu. Kendisine ve ailesine buradan tekrar saygı ve sevgilerimi iletirim.
Üyeler tanıştı, kaynaştı... Bilgi ve bitki paylaştı... Diğer illerdeki üyelerimizi de
hatırladık, kulaklarını çınlattık. Zaman çok çabuk geçti, yetmedi... Hepimizin ağzında bir parmak bal, evlerimize dağıldık... Tekrar görüşmek dileğiyle...