View Single Post
Eski 26-06-2012, 14:12   #30
berrinb
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Aman Tanrııımmm.....sevgili kaptanzst...vallahi sizin elinizden yetişen her tohum ve budak , bambaşka bir sihirli bezeniyor sankii....

Harika açmışlar...bendekiler de aynı renkler ama sizinkiler çok sıhhatli büyümüşler...Benim mavi mor olanlar hep boynunu büktü,yerlerdeler....resimlerini ancak kesip vazoda sunacağım... Benekli olanlar biraz daha dik durabiliyorlar ...ama morlar niçin böyle oldu anlayamadım....(

Zaten kendi diktiklerimden birer ikişer adil ile size kardeş payı olarak ayırmıştım....Sizdeki harika sonuca çok çok mutlu oldum....Siz artık bu güzelleri çoğaltırsınız da...Seneye yine yollayacağım....Güzellikler, kendilerini seven ve önem verenlerde olmalılar, bence....

Sizlerde çiçek ve bitkileri itimam ve sevgi ile büyütüyorsunuz...ben işlerimin yoğunluğundan çok ilgilenemiyorum...İşte hasbelkader birşeyler yapmaya çalışıyorum da tam bakımını yapamıyorum herhalde..... Resimler için çok teşekkürler ,sahifem bayram etmiş....)

Şimdi sıra adil de bakalım dahliaları nasıl açtılar meraktayım...resimlerinizi bekliyorum...Sevgi ve selamlar hepinize....)

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön