son 4 gündür bazı domateslerimin gelişimi durma noktasında **** cok yavaş. nedenini araştırıyorum. aynı hat üstüne yan yana iki bitkiden birisi daha gelişkin iken diğeri bariz bi şekilde geri kalmış, geri kalan fidelerin kökleri ise sarı kahverengi-sarı rengi tortu benzeri bişey ile kaplanmış durumda suyu değiştirince o tortu ortadan kalktı ama bitkilerde hala bi toparlanma yok sanırım mantari bi oluşum tortu dediğim şey ama yan yana iki bitkiden birni etkileyip diğerini etkilememesi ve mesela aynı hat üzerinde hıyarlar var gelişimleri maşallah günlük olarak farkedilecek düzeyde ve kökleri cok sağlıklı, beslemeden kaynaklı bi problem mi diye geliyor aklıma ph ayarı için sirke kullanıyordum dün itibariyle onuda kestim
ciceklenme devam ettiği için reçeteyi de dün değiştirmiştim. ama işte kafamı kurcalayan bütün bitkileri aynı su ile besliyorum nededen diğerleri etkilenmiyor diyeceğim. hatta çileklerde aynı suyla besleniyor. cilek daha düşük ec değerlerini severken ilk dikimde %30 a yakını bir hafta içinde fire vermişti ama kalanlar maşallah toparladılar. köklerin resimlerini yüklemeyi deneyeceğim. bi fikri olan arkadaşlar yardımlarını esirgemezler umarım