Sayfayı aksattım sanırım ama keyfim biraz kaçar gibi canımı sıkan olaylar oluyor. Son rüzgarlarda yaptığım sarmaşık saksılarının hepsi en azından 10 defa yıkıldı. Elbet her hırpalanmada olduğu gibi bitkiler zarar gördü. Elden ne gelir yeni filizleri, yeni umutları düzelttik yola devam etmeye çalıştık rüzgarın ardı arkası kesilmedi.
Bu olumsuzluklar sarmaşık sevdamızı bitirir mi ? sanmıyorum. Ama rafa kaldırtabilir. Evlat gibi bakar büyütürsünüz sonra başı bozuk bir velet ya koparır atar ya rüzgar devirir.
Hiçbirisi çiçek açmadı birisi hariç hani şu Selis hanımın tohum istediği hariç

Sanırım o da ben mahçup olmayayım diye açtı. Hani bir kaç tohum vereyim de en azından yediğim içtiğim gübrenin suyun hakkını vereyim dedi sanırım
Zehra kaktüs ve sukulentlere merak salmıştı belki bende ona yardım ederim kim bilir bakarsınız onlarla anlaşır onları da katarız peşimize sel gibi gelir geçeriz. Adeniumlarımdan memnunum bazıları kurudu ama kalanlar güzel gelişiyor. Bazılarımız nazlı ama nazlı olmayanlar onların bu haraketlerini ört pas edecek gibi.
Gelelim kudret narlarına adam boyu oldular hemen hemen çok sık ektim bu sene bakalım ne olacak ?
Bazen insan diyor bunca emek neye içten bir ses geliyor aşk diye kara toprağa aşk diye bir yeşile sevgi diye ... Sonra şair bağırıyor Sevdiğini düşünen hep yanar... Mevlana fısıldıyor sonradan akıl penceresine Sevdiğini düşünmeyen neye yarar ?
Saygılar