Konu: Kanser
View Single Post
Eski 24-06-2012, 17:08   #297
düşünvepaylaş
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 24-06-2012
Arkadaşlar ben de yakın zamanlarda bu konuyu araştırmıştım. Kanser benim küçüklüğümden beri ilgimi çeken bir konu olmuştur, neden bilmiyorum. Sanırım böyle bir şeyin doğal olamayacağına inandığım için olsa gerek.

Her asrın bir hastalığı vardır der bazıları, bu asrın en büyük ve ölümcül hastalığı da kanser. Hiç göz ardı etmememiz ve acilen çözümünü bulmamız gereken bir hastalık olduğuna inanıyorum.

Benim bu konudaki tutumum ilaç sektörüne karşı bir tutum olarak gelişti. Kimyayı küçümsüyor değilim aksine tepkim kimyadan sektör oluşturup bu sektöründe sürdürülebilmesi için insanlara eksik bilgi verenlere karşıdır.

Ayrıca sözüm ona kadınların gögüslerini acımasızca kesen ve saç kaybı, mide bulantısı, aşırı kilo alımı, depresif yan etkiler gibi bir çok sonuca sebebiyet veren tedavi usullerinin böyle bir yüzyılda çözüm olarak karşımıza sunulması da gerçekten ilginç.

Bütün bunları göz önünde bulundurarak ingilizcesi olanlar için aşağıdaki videoyu eklemek istiyorum, eğer bu konuda sizlerinde üzüntüsü varsa ingilizcesi olan arkadaşlarla videoyu çevirip daha geniş kitlelere izletebiliriz:

Cancer - The Forbidden Cures - YouTube

düşünvepaylaş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön