View Single Post
Eski 23-06-2012, 20:45   #435
tarumok
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-01-2010
Sevgili Halil Bey,
Burası ortak zevklere sahip bireyleri buluşturan,forum kuralları çerçevesinde bu ortak zevklerle ilgili paylaşımların yapıldığı özgür bir alan.Konuşulması gerekenler sadece ve sadece(bu başlık altında) cattleyadır.Sayın ziya soner'e benimle bir problemi var ise özel mesaj gönderebileceğini ve hatta kendisinde telefonumun bulunduğunu,beni rahatlıkla arayabileceğini hatırlatmak isterim.Buraya bu yazıları yazarak,kime ne anlatmak istediğini de anlamış değilim.Benim tek amacım Orkide paylaşımıdır.Zaten bu çiçek için bu sayfalara yazılar yazmıyormuyuz?Ben gerginlik sevmem.Huzur isterim.Huzurun olmadığı bir yerde benim de işim olmaz.Şuna bakın,cattleya konuşacağımız yerde neler yazmak zorunda kalıyorum.Ben sadece ve sadece orkide konuşmak tartışmak istiyorum.İnanın benim gibi çok sayıda insan bu sayfalara yazılar yazmak istiyor.Fakat bu anlamsız yazışmalar yüzünden ellerindeki o güzide orkideleri ve resimlerini burada paylaşmak istemiyorlar.Bakınız yurt dışı forumlara,herkes sadece ve sadece bitki konuşuyor.Ortak siparişler veriliyor.Bitki takasları yapılıyor.Bunlar malesef burada çok zorlaşıyor.Neyse, sözü fazla uzatmayayım.Şunu anladım ki,ortak zevkler insanları bir noktada birleştiriyormuş lakin gönülleri birleştirmesi çok zormuş.
Ben tüm forum sakinlerine saygılarımı sunuyorum.

tarumok Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön