Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tarumok
Sayın Ziya Soner,
resmini koyduğum cattleya sizin gönderdiğiniz bitki değil.Ayrıca beni sizden istediğime pişma ettiniz diyebilirim.Bedelsiz,öğrenciler için çiçek gönderin demedim.sağolun siz bedelsiz gönderdiniz.Ama ben 90 tl korgo ücreti ödedim.Yani bana yine bir bedelle geldi.Dikkat ettiyseniz cattleya başlığının önceki sayfalarından sizin bitkinizin resmini koydum ve size teşekkürlerimi sundum.Ne yapmaya çalıştığınızı anlamıyorum.Foruma yazdığım her mesajda mutlaka isminizi mi anmalıyım?Size saygısızlık yapmak istemem.Bitkinizi hemen şimdi iade etmeye hazırım.Lütfen beni,bedelsiz çiçek gönderdim diyerek,ağırlık altında bırakmaya çalışmayın.Sanal ortamda da olsa bu benim ağırıma gider.Size saygı duyuyor ve konunu yanlış anlaşıldığını düşünüyorum.Merak etmeyin size bir daha mesaj yazmayacağım.Hatta foruma da(forum sadece sizlere hizmet ettiği için) bundan sonra yazmayı düşünmüyorum.
sayın fzthalil,
olayın iç yüzünü bilen ve bildiklerinizi yazan bir hobidaş olarak size çok teşekkür ediyorum.Sağolun ver olun.
|
Murat Bey,
bugün sizinle telefonda da konuştuk, Nilgün Hanım'ın da dediği gibi bu forumda yazmamak olmaz... şahıslar arasında problem olabilir ama inanın sizin sayenizde farklı tür orkideler görüyoruz ve bilgi ediniyoruz. ayrılıp giderseniz sizin gibi değerli bir üyemizi kaybetme üzüntüsü altında bırakırsınız bizi yapmayın lütfen.. ayrıca şu forumda farklı orkideleri oturup konuşan sayılı kişilerden birisiniz, sizden sonrakileri tecrübelerinizden mahrum etmeyiniz.. ve ben sizin böyle töhmet altında kalacak biri olacağınıza inanmıyorum, olayın iç yüzünü de biliyorum o yüzden ''siz''e hak veriyorum. estağfurullah, ben gerçekleri yazdım Murat Bey...