View Single Post
Eski 26-04-2007, 18:19   #17
sabah
Ağaç Dostu

sabah's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ali H. ALI Mesajı Göster
Merhaba Sabah, Bonsainin sihirli dunyasina hos geldin. sanirim bundan sonra yalniz izlemekle kalmayip, bonsai yapmiya basliyacaksin. ilk agacin da bir sogut olacaga benziyor. Sogut yolu actiktan sonra kim bilir ne kadar cok ve guzel bonsailerin olur.

Sogut agacin bahcenizde oldugundan, dusunuyorum da bonsai yaparken kimi arkadaslar gibi yaptigin bonsailerine ve fidanlarina yer bulmada zorluk cekmiyeceksin,. Bahcenin bir kosesine onlar icin bir yer duzenliyebilirsin ve orda sergileycegin bonsailerini, her goren ilgi ve hayranlikla seyreder.
Tekrar aramiza hos geldin. Bir sogut ile basliyan bu bonsai yolculugunun bir omur surmesini dilerim.
Dilekleriniz için teşekkürler. Çok teşvik edici, destekleyici şeyler yazmışsınız.

Ancak söğütümüz için kabaca neler yapılması gerektiğine forumda baktım ve bu işin öyle kaba bilgiyle olmayacağına vakıf oldum. Üstelik bahçede kıyıp atamadığımız ağacın ölümüne deneme yapacağım diyerek bile bile sebep olmak istemem. Bu işe girişince uzunca süre okumam, bilgi edinmem gerekecek ki sonunda söğüt için geç olur herhalde. Belki de şu ara aklımda sadece bahçe olduğu için böyle düşünüyorum.

Gene de konuyla ilgili yaptığınız gayet detaylı ve güzel yazılmış olan açıklamalarınızı fırsat buldukça okumaya çalışacağım.

sabah Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön