View Single Post
Eski 22-06-2012, 17:46   #148
s.serdar
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-10-2011
Hayvan dostlarımız

Geçmişte de biraz olsa değindiğim gibi bu yaz bizim için biraz zor geçiyor. Saksı ve mevsimlik çiçeklere bu dönemde de pek ağırlık veremedik. Mevcutlara ilaveten 4-5 kadar yeni gül fidanı, 20 adet zinya, 10 kadar kadife, 5-6 sardunya ile idare etmeye çalışıyoruz. Eşimin talimat ve direktifleriyle biraz domates, biber ve salatalık diktim.

Dolayısı ile sayfama ekleyebilecek fazlaca yeni bir şey yok.

Bu nedenle geçmişteki resimlerimden ekleyerek, bazı hayvan dostlarımızı konu edeyim dedim.

Bu Max.
Name:  max.jpg
Views: 7565
Size:  53.0 KB
Kurt doberman kırması ve erkek. Ancak çift tasma ile zapt edilebiliyor. Vukuatı çok, ısırıp kapmadığı insan kalmamıştı. Ağzından bir tavukla bir kirpiyi zor kurtardığımı hala hatırlarım.

Bu Shiva
Name:  shiva.jpg
Views: 2566
Size:  54.4 KB

Baldız perişan bir vaziyette sokakta bulmuş. Ya evini kaybetmiş ya sokağa atılmış. Bu yüzden ağlamaktan hasta bile olmuştu. Uzun bir veteriner desteğinden sonra yaşama bağlandı. Çok hanım efendi hav bile demeyen son derece uslu, eğitimli varlığı ile yoklu belli olmayan cici bir kızdı.

Bu Sarı.
Name:  sarı.jpg
Views: 2529
Size:  36.5 KB

Elimde resmi bulunmayan ve eşimin en yakın koruyucusu olan ben yokken yanına kimseyi yaklaştırmayan Kangal kırması kızımız Kontes’in arkadaşıydı. Kontes'in artan yemekleri için sık sık bahçemizi ziyarete gelirdi.

Bu Nazlı.
Name:  sarı2.jpg
Views: 4576
Size:  27.6 KB

Ancak 2 ay kadar bizimle oldu. Uysal yumuşak huylu bir hayvandı. Cinsini ve nereye kaybolduğunu hiç bilemedik.

Bu Can.
Name:  husky.jpg
Views: 11483
Size:  56.9 KB

Yakınımızda bulunan bir çiflikten sevmek için ara sıra yanımıza getirdiğimiz 2-3 aylık bir yavru husky.

s.serdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön