Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi füsunANK
Teşekkürler efendim ...Birazcık simetromanik bir aileyiz,söylemiş miydim daha önce  O yüzden bu kadar düzenli bahçemiz.
|
Fusun hanım. Adımın geçtiğini görünce dayanamadım bende yazayım bari dedim.
Pek katılımcı bir üye değilim. Yazmaktan çok okumak hoşuma gidiyor. Zaten bir bahçem bile yok.
Geçenlerde sitenin bir boşluğundan faydalanıp moderatör onayı olmaksızın Gülhane parkını kendime bahçe edinip burada bir sayfa açmıştım. Ertesi gün öğleye kadar yayımda kaldı. Durumu fark eden bir moderatör bahçemi sildi. Bu yüzden kırgınlığım hala devam ediyor.
Askerliğimi Polatlı da yaptığım ve sık sık Ankara ya da geldiğim için siz ve sizler gibi kurak, çorak ve sert bir iklimde böyle güzellikler yaratan herkezi kutluyorum. Sahil kesinine yakın suyu olan çok yerde bahçe yapmak da kolay, bakmak da kolay. Mevsim uzun, çeşit çok bol. Ege de, Marmara da, Akdeniz de, Karadeniz de bahçesi olanlar belki alınacak ama, gerçek bu maalesef.
Bahçenize gösterdiğiniz özen de emekte ilk bakışta dikkati çekiyor. Bence bu durumun tedavi gerektiren simetromani ile hiç ilintisi yok ve çevreye ve doğaya olan sevgi ve saygının kaçınılmaz bir yansıması. Bu yüzden sakın tedavi falan olmaya kalkmayın, hep böyle kalınız.
Sizler zor olanı başarmışsınız ve adeta çölde bir vaha yaratmışsınız. Zor bir iklimde böyle güzellikler yaratan sizleri bir kere daha kutluyor, yarattığınız bu güzelliklerin sonsuz kadar devamını diliyorum.