View Single Post
Eski 20-06-2012, 22:20   #2685
berrinb
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Sevgili mr duran, akşam akşam sayenizde iyi güldüm..Tanrı sizden razı olsun yaa...)))

Bu kadar işin arasında hokus pokusçu olamazsam , vallahi hiçbir iş başaramam...... Çünkü "" Her an her şey olabilir """ tarzı bir ev ve yaşam tarzım var....))) Mesela tam herşey düzenlendi ..artık rahat; derken bir bakarsınız,gecenin bir yarısı musluk patlamış şelale gibi bir sesle uyanırız...Akabinde ertesi günü, bahçenin göbeğinde bir artesyen kuyusu gibi su fışkırması....Su perisi mi vardır nedir bizde...)
Bu koşuşturmacaya , daha ne kadar dayanırım bilmiyorum ama...Bu yaz çok yoruldum desem yeridir...Bahçeler ile de fazla uğraşılacak bir şey kalmadı...Arada genel temizlik ve çiçeklerin sulanıp bakılması gibi , kolay işler haricinde..

Sarmaşığın adını bilmiyordum...Sevgili jineop a ve size çok çok teşekkürler...Ama Huduni ismide kendisine çok yakıştı gibi......Çünkü bunca sene bir görünüp de üç kaybolması bana Meşhur sihirbaz huduni yi anımsattı....

Beğeni ve ziyaretinize çok teşekkürler ederim.Yine bekleriz efendim...Kucak dolusu sevgi ve selamlar sevgili eşinize ve size....)

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön