View Single Post
Eski 20-06-2012, 18:18   #9
ciceksever70
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi alcen Mesajı Göster
Sevgili çiçeksever70,
sen ne yaparsan güzel yaparsın,yaptığın bütün güzellikler ortada her yerin cennet gibi.....
Birde küçük bebeğin olduğu halde, esas taktiri sen hak ediyorsun canım,bu yıl sebzede yaptığımız için bizi yordu biraz bahçeler..
Ama yorulmaya değdi,dün salata için salatalıkları bahçeden topladım onun zevkide ayrı..
Ereğlili agaçlar.net arkadaşların hepsi çok şeker, birde zevkler ortak olunca sohpetin dokunma keyfine, sanki yıllardır tanışıyormuş gibi oluyor insan....
Güzel gönlünden geçen sözlerin için, çok teşekkürler arkadaşım.....
Sevgilerimi yolluyor, çok kocaman öpuyorum.........
Sana mesaj yazdiktan sonra baktim kizim misil misil uyuyor, hic programimda bahce calismasi yokken yine dayanamadim 16.30 da ciktim 17.45`te eve girdim. Deli kizin ceyizi drenaj duvarimin üstünü cok uzadigi icin el makasiyla bictim. Kiyafetlerimden su damliyordu 35 derece sicakta inan parmaklarimin ucu sizliyor ama cok güzel oldu o yüzden hic yorgunlugum gözümde yok. Bahce benim terapi yerim. Esim icin de ayni sey. Kafamiz bozuldugunda, cok yorulup bunaldigimizda kendimizi bahceye atip iki ot yolup iki cicek suluyoruz hemen stresimiz gidiyor. Doga da bu sevgiye cok güzel tesekkür ediyor. Ben bu yil fazla sebzeyle ugrasamadim biraz fasülye, salatalik maydanoz filan iste. Kizim cok zamanimi aliyor. Cocuklar biraz büyüyünce daha cok zaman ayiracagim insallah. Sevgiler Eregliye.

ciceksever70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön