View Single Post
Eski 17-06-2012, 14:43   #690
Adil
Ağaç Dostu

Adil's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2011
Berrin Ablacığım senin marmelat konusunda uzman marifetli ve hünerli olduğunu biliyorum.Böyle güzellikleri değerlendirmesini çok iyi bilirsiniz.
Trabzon a gelirsen kapımız ardına kadar sana açıktır.İstanbulda Berrin Ablam .Trabzonda Benol Ablam.İkinizede saygı ve sevgim sonsuz.
Eskiyi yadederek o güzel günleri hatırlamak ne güzel bir duygudur.Günümüzde çok şey değişmeye devam ediyor.O köprüdeki bizler yeni kuşaklara bunu masal gibi anlatıp hafızalarına sokmamız lazım.Başarabilirsek ne mutlu bize.
Ezan çiçeği tek renk sarı oluyor.Her akşam ezan okunurken gözlerinizin önünde slayt bir çiçek açması saniyeler içinde gerçekleşiyor.3-4 çiçek ardı ardına açarken hankisini takip edeceğinizi şaşırıyor insan.
Ezan çiçeği fidelerini 1 yıl önce Abim KAPTANZST den aldım çiçeklerinin nasıl olduğunu bilmiyordum açınca çok hoşuma gitti.Tohum mu köklemi çoğalıyor bilmiyorum.fide olarak geldiklerini hatırlıyorum.

Trabzon Zambağı ,yeni hatmi çeşidi ve ezan çiçeğinden size memnuniyetle göndereceğim.Hatmilerin renklerine göre ayırıp tohumlarını göndereceğim.Ezan çiçeğinin tohumu olursa işim daha kolay olacak.Duruma göre size bir kargo hazırlayacağım Ablacığım.
Amariliys çiçeklerini bugün farklı renklerini çekmiş yayınlayacaktım.Zamanın olmadı.
Kabak çiçeğinden dolmasını hanım denemişti çok farklı bir lezzet.
Beyaz sarmaşık boru çiçeği karadeniz iklimi sayesinde yaşıyor.
Rica ederim Ablacığım.Sizleri mutlu gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz.
Trabzondan saygılar selamlar.

Düzenleyen Adil : 20-06-2012 saat 08:19
Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön