Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yaylacı
Fındığı görür görmez hemen ağzım kulaklarıma vardı, Erikler nefis. İkramın için teşekkür ederim, elimi uzattım almak istedim ama olmadı ekrandan içeri giremedim. Şimdi al biletini uç Trabzona doğru. Adil kardeşim o ne güzellik öyle, ağzım kamaştı erikler çok güzel. Sen ve sayın Kaptan olmasanız memleket hasretini gideremeyeceğiz, sanırım yakında yayla turlarınız başlar, fotoğrafları burda görmek isterim. Saygılar selamlar kardeşim...
|
Ormanlarda yabani eriklerin dalları kırılıyor bakan yok.Emekli olarak biz gezip bakabiliyoruz.Çok ekşi olduğu için kimse beğenmiyor.

Kızarınca ve sararınca yerlere dökülüyor ve kuşlara ziyafet oluyor.Arazilerde yeni kültür erikleri bol olduğu için yaban eriğine bakan kalmadı.Bende genelde olmuşunu tercih ediyorum.Bu bölgenin en iyi eriği Amas eriği her yıl inadına verir ve yenmesi çok hoştur.Fırsat bulup gelebilirsen erikten bezersin.

Yaylacı kardeşim havalar biraz daha ısınsın ,şimdi yaylalar çok soğuktur yollarda kar vardır.Yayladaki soğanlı çiçekler için araştırma yapıyoruz.En iyi yolu belirleyip oradan gideceğiz.Umarım o güzelliklere ulaşabiliriz.
Trabzon dan Saygılar selamlar .