Dün cemo ve diğer arkadaşlarla sevgili alcen'i ziyaret ettik. Uzun zamandır isteyip fırsat bulamıyorduk.
Daha önce fotoğraflardan bahçesini görmemize rağmen çok daha güzel ve estetikti.
Ev sahibimizin gönlü de kendisi de bahçesi kadar güzel ve cömertti. Çalışkan ve bir o kadar mütevazi kişiliğini yakından tanımak çok güzeldi. Biz bahçede ayılıp bayıldıkça o "ben bir şey yapmadım" diyordu

)
Sevgili dağçiçeği ve Asumandilek kulaklarınızı çınlattık, umarım sizlerle de en kısa zamanda tanışırız.
Çektiğim fotografları yükleyip sizin yorumlarınıza bırakıyorum.
Sevgili Alcen, bahçeni ziyaret etmek, seni daha yakından tanımak çok güzeldi. Harika misafirperliğin ve cömert sukulent fidelerin için çok teşekkür ederim.
Hen sana hem Cemocan'a da teşekkür ederim, bitmez tükenmez 'bu çiçeğin adı ne?" sorularına sabırla yanıt verdiniz, bundan da mutluluk duyduğunuzu hissettirdiniz.
Yengeye de teşekkürler, sevgiler...
Evin genel görüntüsü... Beyaz ferforjeleri ve dantel örtüleri ile son derece romantik bir havası var...
Onun Hobi Evi dediği bizim biz burayı yazlık olarak kiralasak dediğimiz ev
Sevgili ev sahibimiz alcen sebze bahçesinin yolundan eve doğru takip edildiğini bilmeden yürüyor