Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç
Sevgili Mete Tiren;
Sitemiz o kadar kalabalık ki; benim gibi zamanı yetirip, bigisayar başına zaman ayıramıyan biri, doğal olarak sizin gibi enerjik ve çalışkan ve bir o kadarda meraklı birini atlayabiliyor.
Dün Samsun' daki bahçemdeki işlerimi biraz hal yoluna koyup, dinlenmek, dönüştede sevgili eşimi beraberimde götürmek için İstanbul'a döndüm. Zaman ayıramadıklarım arasında ilk sizin bahçe sayfalarınızı gezdim.
Başlangıç aşamasında acelesi olmayıp, her şeyi doğru ve zamanında yapma çabası ve bir o kadarda sabrı olan birini tanıdım. Bu sizi, ileriki yıllarda, daha geniş bahçeleri kurma konusunda birkaç adım öne taşıyacaktır.
Çalışmalarınıdaki yaratıcılık hoşuma gitti. Bundan böyle arada birde olsa, bahçenize zaman ayırmaya çalışacağım.
Geciktiğim için beni hoşgörün lütfen.
Sevgi ve selamlar.
|
Üstadım hoş sefa geldiniz. Gönüller bir olsun mesafelerde kısalır yokluklarda azalır.
Benim bir hatam var ki pek üyelerin sayfalarında dolaşamıyorum bazen de tembellik yapıp kaytarıyorum. Esas ben neleri atlamışım sizin sayfanızda onlara hayret ettim. Hele clematis resimlerini görünce bilgisayarın başında öylece kala kaldım.
Bizim gibi acemi ve hızlı gençlere sizler gibi büyük ve tecrübeli yol göstericiler lazım aman hocam başımızı boş bırakmayın
Zihnisihir projeleri en çok kimler üretir çok iyi biliyorum benim gibi tembeller... Hani insana karanlık korkusu lambayı buldurur ve dahasını yaptırır ya benimki de o misal boşa çok çalışmayı sevmiyorum. Madem diyorum ki bir iş olacak tam ve daha kolay olsun ondan sonra aradan uçuk kaçık fikirler fırlıyor.
Esas siz beni hoş görün tembelliğimden sayfanızı dolaşmadığıma.
Saygı ve Hürmetlerimle hocam.